Erasmus+ Stratejik Ortaklık Projesi – Affective Loop in Socially Assistive Robotics as an Intervention Tool for Children with Autism – EMBOA

Erasmus+ Stratejik Ortaklık Projesi

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Duygun Erol BARKANA tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Yükseköğretimde Stratejik Ortaklık Projeleri kapsamında desteklenen ve Almanya’dan Universitaet Augsburg, Makedonya’dan Macedonian Association For Applied Psychology, İngiltere’den The University Of Hertfordshire,  Polonya’ dan Politechnika Gdanska ve Türkiye’den Yeditepe Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nin birlikte oluşturduğu  “Affective loop in Socially Assistive Robotics as an intervention tool for children with autism –EMBOA”  projesi kapsamında robot destekli terapinin Otizmli çocukların gelişimine katkısı değerlendirilmektedir. Ayrıca bu projede robot destekli terapi sırasında Otizmli çocukların duygu durumu analizi de yapılmaktadır.

Proje web sayfası: https://emboa.eu/